Ensemble Houthandel BE stelt een interactief concertmoment voor: "Weet je nog?"

 

Doelgroep: Kinderen van 6 tot 14 jaar en hun ouders, grootouders, tantes en/of nonkels.

 

Voor deze familievoorstelling ging componist Philip Feeney op zoek naar  een heel persoonlijk Houthandel-verhaal. De vijf muzikanten van het ensemble vertellen hun grote en kleine herinneringen, soms grappig of ontroerend, dan weer spannend of droevig. Geïnspireerd door de memoires van Houthandel  componeerde Feeney een anekdotisch werk, dat verhaalt over een krimpende postbus, de magie van het theater, een lieve oma en nog veel meer!

‘Weet je nog?’ is een interactieve concertervaring, waarbij de muzikanten verschillende jonge medewerkers  kunnen gebruiken tijdens het concert!

De vijf blazers hebben ‘helpers’ nodig voor de wissels van het decor, het aangeven van de instrumenten of bladeren in de partituur. Hiervoor zullen enkele jonge luisteraars uit het publiek gekozen worden. Een unieke gelegenheid dus om mee op het podium te staan met professionele muzikanten en een belangrijke steun te zijn in een avontuurlijk kamermuziekconcert!

 

Extra: Meet & Greet na de voorstelling.

Tijdens de ‘Meet & Greet’ maken kinderen, ouders en grootouders kennis met Sarah, Evy, Maarten, Rogier en Jonas, de vijf blazers van Houthandel.

Je kan hun instrumenten bekijken en zelfs uitproberen of de trucjes achter het decor ontdekken. Bovendien nemen de muzikanten graag de tijd om te vertellen hoe deze persoonlijke voorstelling is ontstaan en zijn ze erg benieuwd naar jouw eigen leuke, ontroerende of spannende herinneringen!

 

Bekijk hier alvast de trailer van familievoorstelling "Weet je nog?"

 

 

Booking & Info evenementen, festivals, promo, radio, pers & tv, klassieke concertreeksen, culturele centra, kamermuziekfestivals:

 Evy Van Dongen | evy@ensemblehouthandel.be |  + 32 475 23 34 37

Webdesign Septunus